Από αύριο και εφ’ εξής 14/6/2017 το γυμναστήριο παρουσιάζει και προσφέρει στους ασκούμενους του μια νέα υπηρεσία άκρως καινοτόμα. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται ‘’DNAfit ‘’ και προέρχεται από τα μοριακά-γενετικά εργαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου.


Dnafit Απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους επαγγελματίες ή μη οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τα μέγιστα τον τρόπο προπόνηση, την αποφυγή τραυματισμών μέσα από τη γενετική τους προδιάθεση. Απευθύνεται σε νεαρά άτομα τα οποία θέλουν να γνωρίζουν πριν την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό το είδος της προπόνησης το οποίο θα τους ταιριάζει.

Σύμφωνα με τη μέθοδο του ‘’DNAfit’’ όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας διαφέρουμε, ο τρόπος αλληλεπίδρασης του καθενός μας με το περιβάλλον είναι μοναδικός κι αυτό οφείλεται στα γονίδια που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας. Κατανοώντας την αλληλεπίδραση του DNA μας με το περιβάλλον είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα Διατροφής & Άσκησης.

Η εξατομίκευση της διατροφής επιτυγχάνεται χάρη στην επιστήμη της ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ η οποία εστιάζει στους τρόπους με τους οποίους οι πολύ μικρές διαφορές που έχουμε στα γονίδιά μας, μπορούν να μεταβάλλουν τις επιδράσεις της πρόσληψης των θρεπτικών συστατικών στον ανθρώπινο οργανισμό.