Πως γίνομαι μέλος;Το να γίνετε μέλος στο Fitness Club Ioannina είναι μια απλή διαδικασία. Περάστε από το χώρο μας, διαλέξτε τη συνδρομή που ταιριάζει στις ανάγκες, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ! Άμεσα θα μπορείτε να ξεκινήσετε την προπόνηση σας.

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία για ένα πιθανό μέλος;

Για να εγγραφείτε στο Fitness Club Ioannina και να απολαύσετε τις παροχές απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε άνω των 16 ετών.

Απαιτείται ιατρική γνωμάτευση για την εγγραφή μου;Στο Fitness Club Ioannina θέλουμε να γνωρίζουμε ξεχωριστά το κάθε μέλος μας. Για το λόγο αυτό θέλουμε ένα ενδεικτικό ιατρικό ιστορικό για το καθένα.

Μπορώ να αναβαθμίσω τη συνδρομή μου;

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας μέσα στα πλαίσια του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πακέτα προπονήσεων για τα Small Group Paid Classes.

Μπορώ να πληρώσω με κάρτα;Το Fitness Club Ioannina δέχεται τους περισσότερους τύπους καρτών από ελληνικές Τράπεζες. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.Πραγματοποιείτε επίδειξη του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων;

Με την ενεργοποίηση της συνδρομής σας θα σας ξεναγήσουμε σε όλους τους χώρους ενώ θα γνωρίσετε το προσωπικό που θα σας εξυπηρετεί κατά την παραμονή σας στο Club.

Υπάρχουν αποδυτήρια;

Το Fitness Club Ioannina διαθέτει αντρικά και γυναικεία αποδυτήρια. Συστήνουμε τη σωστή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων και δε φέρουμε σε καμία περίπτωση ευθύνη για τυχόν απώλειες.Παρέχονται πετσέτες;Για σωστη υγιεινή συστήνουμε στα μέλη μας να φέρνουν τις προσωπικές τους πετσέτες, μπορεί όμως και να γίνει ενοικίαση πετσέτας. Κατά τη χρήση μηχανημάτων είναι υποχρεωτική η χρήση πετσέτας.

Χρειάζεται να δηλώσω τη συμμετοχή μου στα Ομαδικά Προγράμματα;


Δεν απαιτείται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποιο ομαδικό εκτός από τα small group οπού η φύση της προπόνησης απαιτεί λίγα μέλη και πρέπει να κλείσετε τη θεση σας. Είναι υποχρεωτικό να βρίσκεστε στην αίθουσα τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.