Το Pilates Reformer αποτελεί ένα εκπληκτικό πολυεργαλείο όσων αφορά την εκγύμναση του σώματος με τη βοηθεια ιμαντων και τη χρήση εξωτερικών αντιστάσεων. Είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος φυσικής άσκησης με βασική αρχή τον έλεγχο, την σταθερότητα και την ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος.


Reformer

Αποτελείται από μια ποικιλία ασκήσεων ακριβείας, που απαιτούν την συνεργασία νου και σώματος. Οι ασκήσεις αυτές, χωρίς να καταπονούν τις αρθρώσεις, γυμνάζουν αρμονικά, προάγοντας τη μυϊκή συναρμογή, την αύξηση μυϊκής δύναμης και ελαστικότητας.

Η σωστή διαφραγματική αναπνοή είναι το Α και το Ω της ιδιαίτερης αυτής μεθόδου γυμναστικής. Μαθαίνουμε πώς να αναπνέουμε σωστά και αποτελεσματικά και πως μπορούμε να συντονίσουμε την αναπνοή μας με την κίνηση των ακρών μας.

Απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από την ηλικία τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης βελτιώνοντας την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την ψυχική υγεία χαρίζοντας ευεξία. Ακόμα είναι αποτελεσματικό και σε άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις, όπου μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά. Ακολουθούνται εξατομικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στους ειδικούς στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασκούμενου που μετατρέπουν την άσκηση σε μια αποτελεσματική εμπειρία για υγεία και ευεξία.